Spesia Puodin tietosuojakäytäntö

Rekisterin nimi

Spesia Puodin verkkokaupan ja Spesia Puodin asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä

Ammattiopisto Spesia Oy

PL 46, 04401 Järvenpää

Vaihde 0106084000

etunimi.sukunimi@spesia.fi

Yhteyshenkilöt rekisteriä koskevissa asioissa

Riina Henttu, verkkokauppavastaava

p.0503032946

riina.henttu@spesia.fi

Heli Kilpeläinen, ohjaaja

p.0447650627

heli.kilpeläinen@spesia.fi

Jarkko Seiluri, tietosuojavastaava

p.0447651511

jarkko.seiluri@spesia.fi

Henkilötietojen käytön tarkoitus ja lainmukaisuus

Tilausten käsittelyyn, toimitukseen, arkistointiin ja kirjanpitoon. Asiakkuuden ylläpitoon ja yhteydenpitoon tavarantoimittajiin. Henkilötietojen käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän Ammattiopisto Spesian lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi. EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679 6 artikla 1 c)Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, asema, yritys/organisaatio, Y-tunnus, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), www-sivustojen osoitteet, verkkoyhteyden IP-osoite, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta ja yrityksiltä mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.Tietojen siirto eu:n tai eta:n ulkopuolelta.Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin suojauksen periaatteet

Spesia Puodin verkkokaupassa ei ole manuaalista aineistoa. Spesia Puodin manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa kaapissa. Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Tietokoneella olevat tiedot ovat salasanan takana ja kone lukittuna, kun sitä ei käytetä.

Henkilötietojen säilyttämisaika

Spesia Puodin verkkokaupan henkilötiedot poistetaan, kun asiakassuhde päättyy. Spesia Puodin tavarantoimittajien henkilötietoja säilytetään asiakassuhteen hoitamiseksi koko asiakassuhteen ajan ja tiedot poistetaan siinä vaiheessa, kun asiakassuhde ja siihen liittyvät säilyttämisperusteet eivät ole enää voimassa.

Lue lisää:

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Ammattiopisto Spesia.
Spesia Puoti, Jyväskylä Forum, Kauppakatu 22, 40100 Jyväskylä
Y-tunnus 2811092-2
Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilausten toimittaminen

Tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan Suomessa.
Voidaksemme toimittaa tuotteet, tarvitsemme vastaanottajan
nimitietojen lisäksi täydellisen katuosoitteen ja puhelinnumeron.
Tilaaminen edellyttää 18 vuoden ikää.
Jos tuotteita on varastossa, toimitusaika on 3-6 arkipäivää.

Tuotteita voi myös noutaa Spesia Puodista:
Kauppakatu 22, 40100 Jyväskylä, puh. 050 514 0940.
Suurista tilauksista voitte pyytää tarjouksen ota yhteyttä lomakkeen kautta.

Toimituskulut

Kirjelähetysten toimituskulut ovat 2,00 €/lähetys sisältäen pakkaus- ja postikulut.
Pakettilähetysten toimituskulut määrästä riippumatta ovat 5,90 €/lähetys sisältäen pakkaus- ja postikulut.

Toimittamatta jättäminen

Ammattiopisto Spesia pidättää oikeuden olla toimittamatta tilausta
luottotietoihin, puutteellisiin osoitetietoihin tai muihin vastaaviin seikkoihin vedoten.

Maksaminen

Tuotteet maksetaan verkkopankin kautta.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus (lasketaan siitä päivästä, kun
asiakas noutaa paketin postista). Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön.
Palauttaminen: laittakaa tuote pakettiin, jossa sen saitte ja päälle vastaanottajan
tiedot: [postin sopimusnumero], Spesia Puoti, Jyväskylä Forum, Kauppakatu 22, 40100 Jyväskylä ja merkintä
ASIAKASPALAUTUS. Maksamme palautuksen postimaksun puolestanne.

Lähetyksen vaurio/virhe

Jos huomaatte paketissa näkyvän vaurion sitä vastaanottaessanne, niin tehkää
vahinkoilmoitus postiin. Mikäli huomaatte vaurion vasta avattuanne paketin,
niin ottakaa meihin yhteyttä pikimmiten. Muistutukset pyydämme tekemään
7 vuorokauden kuluttua tavaran vastaanottamisesta.

Korvaavan tuotteen toimitus

Jos tilaamaanne tuotetta ei ole saatavana, pyrimme toimittamaan vastaavan-
hintaisen ja -laatuisen tuotteen.

Tietosuoja

Kaikki saamamme asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti henkilötietolain
mukaisesti.

Palaa tilaukseen