Validia Puoti on nyt Spesia Puoti!

Julkaistu 14.3 2018

Aloitamme uuden vuoden uudella nimellä! Aiemmin Validia Puotina tunnettu myymälä ja verkkokauppa on nyt Spesia Puoti.

Spesia Puoti -verkkokaupassa myydään tuotteita, jotka ovat jo Spesia Puoti -myymälästä tuttuja. Esimerkiksi Jokelan vankilan puutöitä, hyvinvointiin ja turvallisuuteen liittyviä tuotteita sekä apuvälineitä.

Verkkokaupan valikoima kasvaa vähitellen opiskelijoiden tekemillä sekä lähialueiden yrittäjien tuotteilla.


Kaikkien opiskelijoiden yhteinen oppimisympäristö


Tulevaisuuden koulussa opiskelu tapahtuu yhä useammin muualla kuin luokassa pulpetissa istuen. Oppiminen siirretään ympäristöön, jossa opitaan ratkomalla oikeita ongelmia ja korostetaan tavoitteiden sijaan oppimisprosessia.

Spesia Puoti onkin monipuolinen ja turvallinen opiskelijoiden oppimista tukeva avoin oppimisympäristö, jossa opiskelijat oppivat tekemällä ja osoittavat osaamisensa yritystoimintaa vastaavassa työympäristössä.

Puodin laajan työtehtäväkirjon ansiosta tekemistä ja harjoittelua löytyy monipuolisesti eri alojen opiskelijoille liiketaloudesta logistiikkaan, kotityö- ja puhdistuspalvelualalta valmentavaan koulutukseen.


Tekemällä oppii


Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi Puodissa opitaan työelämän yleisiä pelisääntöjä. Tutuksi tulevat myös monet verkkokaupan, myymälän ja kahvilan työt.

Myymälässä opiskelija oppii esimerkiksi asiakaspalvelua, tuotteiden esillepanoa ja kassatyöskentelyä, myös siivoustyöt ja mainosten tekeminen voivat tulla tutuksi. Merkonomi-opiskelija voi harjoitella hinnoittelua ja katteiden laskemista, kun taas logistiikan opiskelijat oppivat varastotilanteen seurantaa ja tuotteiden lähettämistä.